100 linnunpönttöä Golf Talmaan

(tyhjä)31.10.2016

Golf Talman mailla pesii lukuisia eri lintulajeja, joille on vuosien saatossa rakennettu hyviä pesintäolosuhteita asentamalla alueelle linnunpönttöjä. Vuosien saatossa pönttöjen kunto on heikentynyt, vaikka niitä on huollettu säännöllisesti. Nyt on tullut aika uusia pönttökantaa, jotta voimme auttaa lintuja pesintäpuuhissa.

Golf Talma on teettänyt Keravan vankilassa mittatilaustyönä sata kappaletta linnunpönttöjä eri lintulajien tarpeisiin. Pönttöjä on valmistettu mm. pöllöille, siepoille, tinteille, puukiipijöille, telkille, tiaisille ja käenpiioille. Hankkeen innokkaina puuhamiehinä ovat toimineet Ervo Lassila ja Mikko Suutela, jotka ovat vuosittain myös hoitaneet olemassa olleiden linnunpönttöjen huoltamista maastossa. Heidän toimestaan uudet pöntöt tullaan asentamaan golfkentän metsämaastoon kuluvan syksyn aikana. Golf Talma kiittää Ervoa ja Mikkoa hienosta työstä.

 

Lintuprojekti

Linnunpöntöt Keravan vankilasta kävi noutamassa Ismo Haaponiemi (vas.), Ervo Lassila ja Mikko Suutela. Pöntöt luovutti vankilan puolesta Jussi Marttila (oik.).