Kapteenien tervehdys

GT ry16.04.2021

Pitkän koronatalven jälkeen saamme iloita, kun lumien sulettua golfkentät Talmassa aukenivat jälleen. Uusi kausi on toivoa täynnä ja taas on mahdollisuus kokea monia onnistumisen kokemuksia niin uusien kuin vanhojen pelikavereiden kanssa. Näin kauden alkuun on hyvä kerrata asioita, jotta kaikki saisimme nauttia golfista hyvässä hengessä ja koko kesän.

Toivomme, että Golf Talma on esimerkki koronaturvallisesta ja ystävällisestä kentästä. Pidetään huolta siitä, että pelaamaan ja harjoittelemaan ei tulla sairaana, pidetään turvavälit, ei kätellä tai halailla, pestään kädet ja käytetään käsidesiä. Golf on seuralaji ja kanssapelaajien huomioiminen on a ja o. Puhutaan toisillemme ystävällisesti, tervehditään ja pidetään kenttä yhdessä hyvässä kunnossa.

Pelaaminen on hauskaa, kun pelisäännöt ovat kaikilla yhteiset. Kentällä huolehditaan siitä, että väylillä korjataan pivotit ja greeneillä pallonalastulojäljet, haravoidaan bunkkerit ja laitetaan haravat kokonaan bunkkeriin. Jos kentällä oman ryhmän peli ei pysy muiden vauhdissa, annetaan takana tuleville ohitusmahdollisuus. Joskus voi käydä niinkin, että pallo lentää suuntaan, joka on vaaraksi muille. Silloin jokaisen kanssapelaajan velvollisuutena on huutaa FORE! Kellojensoitto on turvallisuusasia ja se auttaa kentän rullaamisessa. Talmassa kellot sijaitsevat Laakson 7 ja Master 7 väylillä ja kelloja kannattaa soittaa niin, että varmasti takana tulevat kuulevat.

Meidän talmalaisten määrä jatkaa kasvuaan. Niinpä kentät ovat kovassa käytössä. Siksi on todella tärkeää, että esteen tullessa jokainen peruuttaa mahdollisimman hyvissä ajoin varatun peliajan. Näin ajat vapautuvat muille pelaajille.

Eri toimikunnat ja kapteeni järjestävät monenlaista ohjelmaa. Kannattaa seurata aktiivisesti Talman nettisivuja, ilmoitustauluja, FB-ryhmiä ja kilpailukalenteria. Kisoja ja tapahtumia on niin kilpatason kuin harrastelijatason pelaajille.

Lopuksi haluamme toivottaa kaikille talmalaisille mahtavaa kautta ja paljon mukavia hetkiä pelaamisen ja harjoittelun parissa!

Kirsi Rastas
kapteeni
[email protected]

Tarja Satuli-Kukkonen
ladykapteeni
[email protected]