Edustusjoukkueella vilkas viikonloppu – Anna Kuituselle voitto Finnish Tourilla!

Kilpailut19.09.2016

Golf Talman edustusjoukkueella oli kiireinen viikonloppu. Vuosaaressa pelattiin Audi Finnish Tourin finaali, Kiinan PGA Tourilla kilpailtiin Pekingissä, LET Access series jatkui Ruotsissa ja Mid Tourilla ratkaistiin joukkueiden suomenmestaruus.

Parhaiten menestyi Anna Kuitunen, joka nappasi uransa ensimmäisen voiton Suomen ykköstourilla. Peter Puhakka oli myös mukana voittotaistelussa miesten kilpailussa, mutta jäi lopulta sijalle T6. Elias Haukka karsiutui niukasti ennen viimeistä kierrosta. Kilpailun tulokset täältä.

Teemu Putkosen urakointi PGA Tour China:n osakilpailussa tuotti sijan T32. Tulokset täältä.

LETAS-osakilpailussa Ruotsissa oli mukana Jenni Soikkeli, joka selvitti hienosti cut:in uransa toisessa kilpailussa ammattilaisena. Tuloksista Jenni löytyy sijalta T45.

Mid Tourin joukkue-SM ei ollut talmalaisille menestys. Miesten tuloksena oli jaettu 9. sija. Naisissa GT oli sijalla 10.