Alkeiskurssi —Golfin ajokortti

(tyhjä)15.07.2015

 

Green Card kurssien ja golfopetuksen ajanvaraukseen pääset tästä

Jos haluat tulla kokeilemaan golfia, onnistuu se helpoiten ottamalla yhteyttä Lasse Tynkkyseen (puh: 040 845 7307, sähköposti: [email protected]). Lasselta on mahdollisuus saada tutustumiskuponkeja, ja kuponkia vastaan saat lainaksi golfmailan sekä korillisen palloja. Kokeilemaan voit tulla milloin vain, eikä se maksa mitään, joten mukaan tarvitset vain ulkoiluvälineet.

Jos kokeilemisen jälkeen tunnet, että pelaaminen voisi kiinnostaa, kannattaa tulla mukaan Golf Talman alkeiskurssille. Jos golf vie sinut mennessään, löytyy Golf Talmasta opetusta ja ohjausta mille tahansa tasolle. Alkeiskurssin jälkeen sinun on mahdollista suorittaa jatkokursseja, tai voit hakeutua myös valmennusryhmiin.

Alkeiskurssille ilmoittautuminen

Helpoin tapa on varata alkeiskurssi sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä, joka löytyy Golf Talman kotisivuilta. Sähköisessä ajanvarauksessa näkyvät reaaliaikaiset kurssiajat, sekä kurssin osallistujamäärä. Kurssille ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi. Maksu onnistuu myös sivujen kautta.

Välineet

Alkeiskurssin varusteiksi kelpaavat tavalliset ulkoiluvaatteet, sillä kaikki tarvittavat välineet ja pallot saat käyttöösi alkeiskurssilla. Alkeiskurssilla sinulle annetaan myös ohjeita ja neuvoja omien välineiden ostoon.

Kurssin rakenne

Alkeiskurssia voidaan kuvailla golfin ajokortiksi, sillä kurssin käytyään pelaajalla on kaikki tarvitsemansa oppi ja tietämys. Alkeiskurssi kestää kaksi päivää, ja molempina päivinä opetusta on 3,5h.

Alkeiskurssin ensimmäinen päivä alkaa chippi-lyönnin ja puttauksen harjoittelulla, ja lisäksi harjoitellaan myös pidempää lyöntiä ja svingiä. Lyöntiharjoitusten ohella tutustutaan golfetikettiin, golfsääntöihin sekä pelaamiseen kentällä. Alkeiskurssin toisena päivänä harjoitellaan pelaamista, syvennetään tekniikkaosaamista ja harjoitellaan bunkkerilyöntiä. Ohjatun opetuksen lisäksi suosittelemme omaa treeniä ohjatun harjoittelun lisäksi. Tämä varmistaa sen, että saat määrällisesti riittävästi lyöntejä.

Alkeiskurssi antaa edellytykset Green Cardin suorittamiseen, ja Green Card -suoritus onkin alkeiskurssin tavoite. Alkeiskurssin lopuksi Green Card suoritetaan kokeella, joka koostuu kahdesta osasta: Sääntö / turvallisuus kyselystä joka testaa pelisääntöjen ja golfetiketin hallintaa, sekä pelikokeesta jossa testataan pelitaitoa ja peruslyöntejä. Kiteytettynä kenttäpelissä keskitytään positiiviseen ja reippaaseen etenemiseen.

Tervetuloa Golf Talmaan ja otathan rohkeasti yhteyttä jos tulee kysyttävää, Lasse Tynkkynen 040 845 7307, ja soitan aina takaisin jos en heti ehdi vastaamaan.