Golf Talma Oy:n pj. Timo Heikkilän puheenvuoro

GT Oy18.05.2020

Golf Talma Oy:n 24.4.2020 pidettyä yhtiökokousta varten puheenjohtaja Timo Heikkilä oli valmistellut puheenvuoron, jossa käytiin läpi Golf Talman nykytilannetta ja näkymiä tulevaisuuteen. Esityksessään puheenjohtaja Heikkilä esittelee mm. Golf Talma Oy:n uuden strategian ja tuo esiin Golf Talman vahvuuksia, joihin pohjata tulevaisuuden toimintaa.

Uusi strategia pohjautuu aktiivisen golfarin teeman ympärille ja sen kirjatun päämäärän mukaan Golf Talmassa…

”Me uskomme, että aktiivinen golfin harrastaminen saa ihmisen nauttimaan elämästään enemmän ja voimaan paremmin. Aktiivinen golfari luo hyvinvointia itselleen ja ympäristölleen. Golf Talma luo pääkaupunkiseudun parhaat olosuhteet aktiivisen golfin harrastamiselle.”

Timo Heikkilän mukaan yhtiömme sijaitsee muuttovoittoalueella, joka takaa väestöpohjaltaan vahvasti kasvavan toimintaympäristön. Helsingin, Vantaan, Järvenpää, Keravan, Sipoon ja Tuusulan arvioidaan kasvattavan väkilukuvaan yhteensä yli sadallatuhannella asukkaalla seuraavien kymmenen vuoden aikana.

Golf Talman saaman asiakaspalautteen ns. lähettiläspistemäärä on parantunut viime vuosin aikana. Kaudella 2019 olimme Uudenmaan alueen kenttien välisessä vertailussa toisella sijalla. Pelaajamäärämme on kasvanut myöskin tasaisesti vuosittain ja golfyhteisöämme kohtaan kohdistuva kysyntä on erittäin hyvällä tasolla.

Heikkilä haluaa nostaa esiin vielä investointien merkityksen. Jatkuvat näkyvät korjaukset, uudistukset ja kehittämiskohteet pelaajien viihtymisen parantamiseksi ovat keskeinen osa strategiaamme. Niitä haluamme jatkaa myös tulevaisuudessa. Yhtiön hyvässä kunnossa oleva talous on mahdollistanut investoinnit ja taannut toimivan asioiden hoidon.

Timo Heikkilän esitysmateriaaliin pääset tutustumaan alla olevasta linkistä.

Golf Talma Oyn hallituksen puhennjohtajan Timo Heikkilän esitys