Golf Talma Oy:n varsinainen yhtiökokous 18.3.2021 – saate kokouskutsuun

GT Oy, Kokoukset08.03.2021

GOLF TALMA OY:N YHTIÖKOKOUS JA VAROTOIMET YHTIÖKOKOUKSEN PITÄMISEKSI

Koronaviruksen (covid-19) aiheuttamasta pandemiasta ja sen nähtävissä olevasta jatkumisesta kesää kohti johtuen, Golf Talma Oy:n hallitus on päättänyt pitää yhtiökokouksen poikkeusjärjestelyin 18.3.2021 klo 18.00 Golf Talmassa, jotta yhtiökokous saadaan pidettyä määräaikaan mennessä.

Yhtiökokousjärjestelyissä ryhdytään varotoimiin, jotta yhtiökokous voidaan pitää osakkeenomistajien terveys ja turvallisuus huomioiden, ja se voi päättää esityslistan mukaisista asioista.

Kehotamme tämän hetkisen yleisen käytännön mukaisesti osakkeenomistajia vakavasti harkitsemaan kokouspaikalta poisjäämistä, jotta kokous voidaan pitää. Kokouksessa tulee olemaan paikalla vähintäänkin Golf Talma Oy:n hallituksen puheenjohtaja, joka on myös Golf Talma Oy:n osakkeenomistaja, jotta yhtiökokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus tulevat täytettyä.

Kokous on seurattavissa Teamsin välityksellä alla olevasta linkistä. Yhteys kokoukseen aukeaa klo 17.45 kokouspäivänä. Teamsin kautta ei voi osallistua kokoukseen sen virallisena kokousedustajana. Kirjaudu Teamsiin omalla tai osakasyrityksen nimellä. Teamsin kautta seuraavien mikrofonit mykistetään järjestäjien toimesta, jotta saamme häiriöttömän linjan kuulumaan kaikille kokousta etänä seuraaville.

Teams-linkki

Näiden varojärjestelyjen vuoksi kerrottakoon jo tässä kirjeessä ja kutsussa, että Golf Talma Oy:n hallitus tulee esittämään yhtiökokouksen päätöksentekoa varten seuraavaa:

▪ Golf Talma Oy:n tilinpäätösasiakirjat ja vuosikertomus ovat kaikkien nähtävillä (8.3. alkaen) yhtiön verkkosivuilla osoitteessa http://www.golftalma.fi/materiaalit/
▪ Golf Talma Oy:n tilikausi 2020 oli sekä toiminnallisesti että taloudellisesti myönteinen. Yhtiön tilikauden tulos oli 77 577,11 euroa voitollinen.
▪ esitetään, että päätetään tuloslaskelman ja taseen vahvistamisesta ja että osinkoa ei jaeta ja että voitto kirjataan voitto- ja tappiovarojen tilille.
▪ esitetään, että päätetään myöntää vastuuvapaus hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle.
▪ esitetään, että päätetään hallituksen jäsenten määrän olevan viisi jäsentä. Nykyisistä hallituksen jäsenistä Timo Heikkilä (toiminut puheenjohtajana), Ilkka Hietala (toiminut varapuheenjohtajana), Helena Mattila ja Jukka Sairanen ovat valmiita jatkamaan. Esitetään, että heidät valitaan Golf Talma Oy:n hallitukseen seuraavalle toimikaudelle. Arto Arhipoff ei ole käytettävissä tulevalle hallituskaudelle. Esitetään, että uudeksi hallituksen jäseneksi valitaan Mika Majoinen.
Mika Majoinen – esittely
– s. 1963
– koulutus OTK, VT
– kotipaikka Helsinki
– varhaiseläkkeellä, Kesko Oyj:n palveluksessa 1990-2019, viimeksi lakiasiainjohtajana
– huomattava kokemus yhtiöhallinnosta ja hallitustyöskentelystä, mm. Keskon hallituksen sihteeri vuosina 2005 – 2019
– golfari vuodesta 1990
– Golf Talma ry:n jäsen vuodesta 1991
– Golf Talma Oy:n osakas vuodesta 1998
– tasoitus viime kauden päätteeksi 11,5 ja kierroksia yli 50

▪ esitetään, että hallituksen jäsenille ei makseta palkkioita eikä matkakorvauksia ja tilintarkastajille maksetaan laskun mukaan.
▪ ehdotetaan, että toimikaudeksi, joka päättyy seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä, valitaan tilintarkastajaksi KHT-yhteisö PricewaterhouseCoopers Oy, joka on ilmoittanut, että päävastuullisena tilintarkastajana tulisi toimimaan KHT Sauli Salmi.
▪ Muuta asiat -kohdassa hallitus vastaa Aki Ahlforsin ja Ewa Tawaststjernan yhtiökokoukselle osoittamiin esityksiin liittyen osakkaiden peliaikojen varausoikeuden parantamiseen.

Yhtiökokouksessa noudatetaan seuraavia erityisjärjestelyitä yhtiön osakkeenomistajien ja henkilöstön terveyden suojelemiseksi ja turvallisuuden varmistamiseksi:

▪ Osakkeenomistajat voivat lähettää etukäteen mielipiteitä/kannanottoja yhtiön johdolle osoitteeseen [email protected]
▪ Yhtiökokous pidetään lyhyenä ja tiiviinä. Aikaisemmin suunnitellut esitykset on nähtävissä Golf Talma Oy:n verkkosivuilla http://www.golftalma.fi/materiaalit/
▪ Yhtiön hallituksen, johdon ja henkilökunnan osallistuminen rajoitetaan vähimpään mahdolliseen
▪ Yhtiökokouksessa ei tarjoilla kahvia tai virvokkeita eikä sen yhteydessä järjestetä muuta ohjelmaa
▪ Kokouksessa suositellaan käytettävän kasvomaskia