Golf Talmalaiset Virossa

(tyhjä)14.09.2015

Sunnuntaina 6.9 starttasi iloinen 10 hengen seurue kohti Viron golfkenttiä. Matka oli Golf Talman senioreiden ja naistoimikunnan järjestämä.

Laivalta suuntasimme suoraan ensimmäiselle kentälle, joka oli Tallinnan lähellä sijaitseva Estonian Golf and Country Club. Parin ensimmäisen väylän jälkeen saimme auringonpaisteenkin seuraksemme. Kenttä oli mukavan erilainen korkeuseroineen vaikkakin tiheät raffit tuottivat välillä tuskaa. Onneksi kauniit maisemat saivat mielen pysymään korkealla.

Pelin jälkeen saimme nauttia maukkaan illallisen upeassa klubirakennuksessa sekä kuulla päivän parhaan pb-tuloksen tehneen puheen. Kaiken kruunasi samppanjatarjoilu kun eräs paikallinen golfari teki hole-in-onen.

Tallinasta parin tunnin bussimatka kohti Pärnua sujui rattoisasti. Minulle oli yllätys kuinka loistavia laulajia Talman miessenioreista löytyy, takapenkiltä tuli Kotkan ruususta kuubalaiseen serenaadiin.

Majoituimme Hotelli Hedon Spahan jota voi kyllä lämpimästi suositella, kaikkien neljän tähtensä arvoinen. Kiva sijainti rannan vieressä, tilavat huoneet hyvine varusteluineen ja monipuolinen aamiainen. Lähellä sijaitsee myös mainitsemisen arvoinen illallispaikka, Trahter Postipoiss. Tunnelmallinen taverna slaavilaisine herkkuineen sekä ystävällinen palvelu.

pbayrak
Pärnu Bayn huolto ja ravintolarakennus, jonka suunnittelun inspiraationa on ollut pystyssä oleva tii.

Toinen pelipäivä suuntautui juuri avatulle kentälle Pärnu Bay Golf Links jonka hulppea klubitalo sai aikaan hämmästelyjä. Kentällä hämmästeltiin myös, erittäin voimakkaasti muotoillut viheriöt ja laajat väylä- ja ”waste” bunkkerialueet aiheuttivat päänvaivaa. Todella kaunis kenttä meren tuntumassa, tästä tuli minun suosikkini. Vielä kun saavat istutukset ja klubitalon kokonaan valmiiksi niin hieno on. Kuulemma paikan burgeri ei vetänyt vertoja meidän Talmaburgerille 😉

Kolmanneksi ja viimeiseksi pelikentäksi oli valittu Pärnun White Beach Golf . Kentän isot vesiesteet, joita on kuulemma 19 hehtaarin verran saivat aikaan monta ärräpäätä mutta onneksi väliin mahtui myös onnistumisia. Vielä ennen kotiinlähtöä nautimme myöhäisen lounaan uudella klubitalolla, joka oli oikein viihtyisä.

Suuri kiitos matkanjärjestäjä Hannu Vuoriselle sekä mukana olleille, teitte matkasta unohtumattoman. Ensi vuonna uudestaan!

Satu Vesto