Golf Talmalla vahva edustus joukkue-SM-kisoissa

Edustuspelaajat, GT ry, Kilpailut, Midit, Seniorit12.09.2023

Golf Talmalla on vahva edustus tulevissa Midien ja M/N50-vuotiaiden joukkue-SM-kisoissa 16.-17.9.2023. Talmaa lähtee edustamaan joukkueet sekä naisten että miesten kilpailuihin.

Miesten Mid-joukkueessa kapteenin viittaa kantaa tällä kertaa Eetu Sepponen. Miehet lähtevätkin hakemaan Kotkan haastavalta ja vaihtelevalta kentältä mitalia. Joukkueessa tänä vuonna pelaavat Eetun rinnalla Jukka Happonen, Elias Haukka, Tero Kosunen ja viimeisenä tykkinä on Tomi Montell.

N50-joukkeesta löytyy runsaasti kokemusta ja joukkue onkin innostuneen odottavalla mielellä liikkeellä. Kapteenina toimii Tuija Lindvall, jonka kanssa joukkueessa pelaavat Kirsi Ahlfors, Tiina Kukkonen-Suvivuo ja Merja Tuomi. Naiset kävivät harkkakierroksella, joka muistutteli mieliin aiemmat kokemukset. Peluutus on myös selkeä ja sovittu joukkueen kesken. Tavoitteen Tuija kertoi olevan sijoituksen 10. parhaan joukkoon ja mielellään parantaa edellisen vuoden 7. sijaa. Nyt sitten vielä tarkempaa pelisuunnitelmaa pohtimaan sekä tekemään tarvittavat viilaukset ennen viikonloppua.

Naisten Mid-joukkueen kapteeni Maja Selin raportoi fiilisten olevan innostuneet myös Mid-naisilla. He muodostavat Santavuoren Hannan kanssa hyvän tiimin, jossa ajatukset kulkevat samalla uralla, joten pelisuunnitelman tekeminen on varmasti selkeää Yyterin kapealle, muttei pitkälle kentälle. Tarkoituksena heillä on pelata fiksusti lyönti kerrallaan ja sopivassa paikassa hyökätä, kun siihen tilaisuus tarjoutuu.

M50 joukkueen kapteenia Timo Pulkkista mukaillen hänen kipparoima joukkue lähtee Nokialle mielessään vuoden takaisen hopean kirkastaminen kullaksi. Miehet ovat terveinä ja hyvillä tuntemuksilla näin viikkoa ennen koitosta. Peluutusta on myös ennalta mietitty. Toistaiseksi tuntematon ja kaikille uusi Nokian Rock-kenttä tuo tietysti omat mausteensa, mutta eivätköhän kokeneet ketut löydä oikeat pelilinjat. Pulkkisen lisäksi joukkueessa ovat Kimmo Hyvärinen, Petri Jantunen, Tommi Kylä-Kaila, Sampo Laisi ja Sami Mäenpää. Kokemusta siis löytyy roppakaupalla.

Ottakaahan kisojen tulospalvelut seurantaan ja jännitetään, saadaanko laittaa mitalikahveja porisemaan. Kovasti tsemppiä kaikille joukkueille koitoksiin!

Alla vielä kisoihin lähtevä joukkueet:

MID-naiset (Yyteri Golf): Hanna Santavuori ja Maja Selin (kapteeni)
MID-miehet (Kymen Golf): Jukka Happonen, Elias Haukka, Tero Kosunen, Tomi Montell ja Eetu Sepponen (kapteeni)
N50-joukkue (Kanava Golf): Kirsi Ahlfors, Tiina Kukkonen-Suvivuo, Tuija Lindvall (kapteeni) ja Merja Tuomi
M50-joukkue (Nokia River Golf): Kimmo Hyvärinen, Petri Jantunen, Tommi Kylä-Kaila, Sampo Laisi, Sami Mäenpää ja Timo Pulkkinen (kapteeni)

Kilpailutoimikunta