Golf Talman junioreiden kesän harjoitusryhmät – ilmoittautuminen auki

Juniorit, Opetus04.03.2019

Ilmoittautuminen on alkanut junioreiden kesän harjoituksiin.

***

Startti-ryhmä
Torstaisin kello 19–20 Par 3-kentällä. Alkaen 16.5.
Pro Ben Sundelin
Hinta 99 euroa

Ryhmän kuvaus: Tavoitteena on golfin perusteiden hallitseminen, ripeä pelaaminen ja green cardin edellyttämät taidot. Startissa opetellaan golfia kiireettä ja toimitaan ryhmässä, kunnioitetaan kaveria ja pidetään hauskaa. Oheislajit ja tasapainoharjoitteet ovat merkittävä osa treenejä. Luvassa on onnistumisen kokemuksia lähtökohtaisesta taitotasosta riippumatta. Tavoitteena on saada juniori onnistumaan ja innostumaan haastavasta mutta samalla niin mielenkiintoisesta pelistä – golfista. Tässä ryhmässä on hyvä olla omat mailat.

Talentti-ryhmä
Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19.30. Alkaen 13.5.
Pro Ben Sundelin
Hinta 299 euroa

Ryhmä mahdollistaa kilpagolfin mutta kilpailu ei ole pakollista. Osaat lajin perusteet ja haluat aloittaa aktiivisemman harjoittelun. Lisäksi pelaajalta toivotaan omatoimistakin harjoittelua. Näin ollen voit harjoitella tässä ryhmässä joko kehittyäksesi pelaajana tai kehittyäksesi kilpailijana.

***

Ryhmävalintoihin vaikuttaa moni asia ja sen takia lyhyt ”pelaajahaastattelu” on todettu toimivaksi. Soitathan siis rohkeasti numeroon 040 845 7307 Lasse Tynkkyselle. Lasse ohjaa teidät sopivaan ryhmään. Voit toki soittaa jos on muutakin valmennukseen liittyvää kysyttävää.

Lisätietoja
http://www.golftalma.fi/valmennus/