Golf Talman naiset edustivat GLORIA Lady Cupissa

(tyhjä)30.07.2015

Kuvat: Anders Lönn

Gloria LadyCup pelattiin Kytäjällä 24.-25.7. Gloria LadyCup järjestetään vuosittain, ja se on Ryder Cup -tyyppinen joukkuekilpailu, jossa kilpaillaan vastakkain Itä- ja Länsi-Suomen joukkueissa. Gloria LadyCupin Idän joukkueeseen valittiin karsintakilpailujen scratch-tulosten perusteella 20 naisedustajaa. Golf Talman naiset valittiin mukaan 5.7 järjestetyn Vyon ladies Open karsintakilpailun perusteella. Golf Talmasta oli mukana 6 naista: Tiina Kukkonen-Suvivuo, Merja Tuomi, Mikaela Niskanen, Noora Hämeenaho, Tuija Lindvall ja Kirsi Ahlfors.

DSC07080 DSC07310

Noora, olit ensimmäistä kertaa mukana Gloria LadyCupissa. Millainen tapahtuma Gloria LadyCup oli ensikertalaisen silmin?

Noora Hämeenaho: ”Gloria LadyCup oli mahtava tapahtuma. Toki aluksi jännitti, mutta fiilis kilpailussa oli todella kannustava ja myös meidän Idän kapteenimme todella tuki ja tsemppasi joukkuettaan. Haasteita asetti sää, eli sade teki pitkät väylät märiksi ja liukkaiksi, mutta kaikilla kilpailijoilla oli samat haasteet. Pelasimme ensimmäisenä päivänä best ball- ja toisena foursome reikäpeliä. Parasta oli uusien ihmisten tapaaminen ja saimme myös paketillisen palloja ja tii-tikkuja omalla nimellä varustettuina. Kokonaisuudessaan Gloria LadyCup oli todella ihana tapahtuma.”

DSC07297 DSC07106

Gloria LadyCup -ottelu päättyi lukemiin 11-9, tiukan kilpailun jälkeen, Lännen hyväksi.