Golf Talman ravintoloitsija vaihtuu kaudelle 2023

(tyhjä), Ravintola29.06.2022

Golf Talman ravintoloitsija vaihtuu tulevasta kaudesta 2023 alkaen. Golf Talma haluaa kiittää viime vuodet Golf Talman ravintolatoimintaa pyörittänyttä Petri Räisästä ja hänen tiimiään. Petri ja hänen pitkäaikaiset työntekijänsä vahvistettuna kausittain vaihtuvilla apulaisillaan ovat olleet vahvasti sitoutuneita talmalaisten golfareiden ja heidän vieraidensa palvelemiseksi. Olemme saaneet nauttia Petrin keittiön antimista pitkän tovin.

Nyt on aika katsoa Golf Talman ravintolaa eteenpäin uusissa merkeissä. Tulevat vuodet ravintoloitsijana tulee toimimaan Antti-Pekka Vartiainen, joka ottaa ravintolan hallinnollisen vastuun. Antti-Pekalla on pitkäaikainen kokemus yrittäjyydestä ja hallinnolisista tehtävistä.

Ravintolan päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta tulee vastaamaan Nora Vartiainen, jolla on yli 30-vuoden kokemus ravintola-alalta. Viimeiset 20-vuotta hän on toiminut ravintolapäällikkönä mm. tapahtuma-areenoilla, hotelleissa ja ruokaravintoloissa. Ravintolan organisaatio on eriytetty siten, että hallinnollisen ja operatiivisen vastuun lisäksi keittiöön tulee keittiöalan ammattilainen, joka julkaistaan myöhemmin.

Uusi ravintolakonsepti tulee tuomaan tuulahduksen maailmalta bistro- ja street food -hengessä. Ravintolan konsepti julkaistaan ennen tulevan kauden alkua. Konsepti tulee klubin ravintolan kehittämisen lisäksi pitämään sisällään myös taukokioskin ja Par 3 -kentän toiminnan ja niiden kehittämisen.

-Olen innoissani tulevasta, sillä ajatus omasta ravintolasta on pitkään kypsynyt mielessäni. Talma on paikkana valmiiksi tuttu, joten tulevan suunnittelu on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Pian pääsemmekin toteuttamaan visiotamme kaikkien talmalaisten sekä muiden vieraiden iloksi, sanoo Nora Vartiainen.