Henkilökuvassa Golf Talman kapteeni Rauno Kari

(tyhjä)19.08.2015

Rauno Kari on toiminut Golf Talman kapteenin tehtävässä jo neljä vuotta, nyt hän kokee että Golf Talman pitää uudistua ajan hengen mukaisesti. Siksi hän luopuu tehtävästään tehden tilaa uudelle kapteenille tulla uudistamaan Golf Talmaa tuorein ajatuksin ja toimintatavoin, niinpä on tullut aika valita hänelle seuraaja. Uuden kapteenin valinta tullaan tekemään hallituksen valintakokouksessa marraskuussa 2015.

Millainen kapteenin rooli on Golf Talmassa?

Kapteenin toimenkuva on yksi Golf Talman keskeisimmistä. Kapteeni vaikuttaa hallituksen täysivaltaisena jäsenenä ja hän voi halutessaan osallistua kaikkiin Golf Talman toimikuntien tapahtumiin.

Mikä on ollut mukavinta kapteenin tehtävässä?

Kapteenin tehtävässä olen saanut kohdata paljon mukavia ja hienoja ihmisiä, päässyt läheltä seuraamaan Golf Talman kehitystä, sekä omalla myönteisellä panoksellani vaikuttanut koko golfyhteisön toimintaan.

Miten pelaajia opetetaan niin että he toimivat golfetiketin mukaan kentällä?

Sääntöasiat ovat useimmissa golfseuroissa kapteenin vastuulla, mutta Golf Talmassa kapteenin ei tarvitse olla sääntöasiantuntija. Golf Talmassa löytyy sääntötietämystä aina liittotuomariin asti, joka tältä osin helpottaa merkittävästi kapteenin tehtävän hoitamista. Kapteenin tulee olla mm. valmis järjestämään kapteenin kierroksia uusille golfareille. Green card -kurssin suorittamisen jälkeen on suositeltavaa että pelaajat osallistuvat kapteenin kierrokselle, jossa pelaaja pääsee tutustumaan käytännössä ohjaajan avulla golfetikettiin.

Mitä uudelta kapteenilta toivotaan?

Golfhengen ylläpitäminen on kapteenin tärkein tehtävä. Tärkeää on että kapteeni puuttuu rohkeasti erilaisiin tilanteisiin, jos sellaisia ilmenee. Kapteeni ylläpitää golfkulttuuria omalla esimerkillään, joten hänen tulee suhtautua positiivisesti kaikkiin asioihin. Kapteenin tulee pyrkiä selvittämään erilaiset tilanteet keskustellen, ei rangaistuksia jaellen, niin että pelaajat voivat täysillä nauttia siitä sosiaalisesta yhteisöstä joka Golf Talman golfklubi on. Kapteenin tehtävässä menestyminen edellyttääkin positiivista asennetta sekä diplomaattisia taitoja.

Terveisesi Golf Talman pelaajille?

Koen saaneeni kapteenin tehtävässä osakseni runsaasti kannustusta ja arvostusta. Haluankin lähettää Golf Talman pelaajille, sekä henkilöstölle, lämpimät terveiset ja kiittää saamastani tuesta.

 
Jos haluat vaikuttaa Golf Talman toimintaan yhdessä mukavien hallituksen jäsenten kanssa, ilmoittaudu rohkeasti nykyiselle kapteenille Rauno Karille: 0400 453 358 tai [email protected]