Henkilökuvassa Ladykapteeni

(tyhjä)11.07.2015

 

Oletko aktiivinen ja ulospäin suuntautunut? Haluaisitko olla kehittämässä Talmaa paremmaksi golfyhteisöksi? Haluaisitko päästä vaikuttamaan golfseuran asioihin hallituksen täysivaltaisena jäsenenä? Jos vastasit kyllä, voisitko sinä olla Golf Talman uusi Ladykapteeni?

Kirsi Ahlfors on toiminut jo neljä vuotta Golf Talman ladykapteenina, mutta nyt hän on siirtymässä kohti uusia haasteita. Pääsimme tapaamaan Kirsiä ja kysymään häneltä kysymyksiä itse tehtävästä, sekä hänen mukavimmista muistoistaan ladykapteenina.

Mitä kaikkea naistoimikunnassa tapahtuu?

”Naistoimikunnassa toimii ladykapteenin lisäksi kuusi naista. Toimikunnan tarkoitus on järjestää naisille tapahtumia, harjoituksia, kilpailuja sekä yhteistä tekemistä. Myös hyvin monitasoisille naisille järjestetään opetusta. Naistoimikunta vahvistaa Golf Talman klubihenkeä, ja järjestää tapahtumia joissa pääsee tutustumaan toisiin naispelaajiin. Naistoimikunnan tapahtumat auttavat muodostamaan kontakteja, ja niiden avulla voi saada myös uusia pelikavereita.”

Mitä ladykapteeni tekee?

”Ladykapteeni johtaa ja organisoi naistoimikunnan toimintaa. Ladykapteeni ei kuitenkaan tee kaikkea yksin, vaan hän voi koordinoida järjestelyjä myös muille naistoimikunnan jäsenille. Ladykapteeni esittää jäsenistön toiveita eteenpäin muille toimijoille. Läheistä yhteistyötä ladykapteeni tekee esimerkiksi Vierumäki Golf Schoolin sekä klubiravintolan kanssa. Ladykapteeni myös kuuntelee herkällä korvalla jäsenistön toiveita ja vie heidän toiveitaan eteenpäin.”

Mikä on mukavin muistosi ladykapteenina?

”Hauskinta on ollut uusiin ihmisiin tutustuminen, sekä kontaktien muodostaminen muihin naisgolffareihin. Mukavia ovat olleet naisten yhteiset retket eri golfkeskuksiin, sekä yhteinen ajanvietto. On paljon mukavia muistoja, ja on vaikea sanoa vain yhtä.”

Miten tehtävästä kiinnostuneet voivat edetä?

”Tehtävästä kiinnostuneet voivat ilmoittautua nykyiselle ladykapteenille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

”Naistoimikunnassa toimii hyvin kokeneita ihmisiä, ja heillä on paljon tietämystä, joten uusi ladykapteeni tulee saamaan taakseen loistavan tukijoukon. En myöskään itse häviä Talmasta mihinkään. Valintakokouksessa tullaan valitsemaan uusi ladykapteeni.”

Golf Talma kiittää Kirsiä lämpimästi mukavista vuosista!