Kapteenin vapputervehdys

GT ry, Kapteeni30.04.2024

Hyvää golfkauden alkua Talmalaiset!

Vihdoin ja viimein kevät on edennyt siihen pisteeseen, että pääsemme pelaamaan Talmassa! Lumisade pitkitti avaamista ja peruutti lähtöajat. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja ennusteet lupaavat ainakin hetkeksi lämpöä ja auringonpaistetta. Siispä pelaamaan ja nauttimaan keväästä!

Näin kauden alussa innon ollessa kova pelaamaan ja kentän ollessa täynnä on muutama perusasia hyvä pitää mielessä.

Tervehditään tuttuja ja tuntemattomia kentällä, terasilla tai parkkipaikalla. Pieni ele, mutta suuri vaikutus, positiivisuudella kun on tapana tarttua. Toiseksi muistetaan saapua ajoissa 1. tiipaikalle, jotta lähdöt pysyvät aikataulussa ja ehditään kaivamaan tiit, griinihaarukat ja merkkausnastat jo ennen ykkösen griiniä. Jälkien paikkaaminen niin väylillä, bunkkereissa kuin griineillä on läpi kauden, ja etenkin nyt keväällä, ensiarvoisen tärkeää. Näin sekä kenttähenkilökunta että me pelaajat kiitämme kenttien paremmasta kunnosta koko kauden. Viimeisimpänä pidetään hymy huulilla ja hyvästä pelirytmistä kiinni, kuitenkaan kiiruhtamatta. Kentät tulevat varmasti olemaan tänä kesänä täynnä, joten kiinnitetään tähän huomiota.

Tervehditään siis toisiamme, pidetään kenttä kunnossa sekä pelataan rennon reippaasti! Niin ja nautitaan tietenkin ravintolan herkullisista antimista ennen tai jälkeen kierroksen.

Mukavaa kevättä ja hyvää Vappua kaikille, nähdään kentällä!

Kevät- ja vapputerveisin
Elias
kapteeni