Kilpailutoimikunta tiedottaa – lisää palkintoja!

Kilpailut30.06.2016

GT Tour

Tälle kaudelle uusitut GT Tour-viikkokilpailut ovat osoittautuneet odotettuakin suositummiksi. Kilpailuihin on alkukaudella osallistunut keskimäärin 52 pelaajaa, joka ylittää reippaasti edelliskausien lukemat. Tämän johdosta kilpailutoimikunta on päättänyt lisätä osakilpailuissa ja kokonaissarjassa palkittavien pelaajien määrää. Torstaista 30.6. alkaen palkitaan 5 pelaajaa per osakilpailu ja kokonaiskilpailussa kauden päätteeksi tullaan palkitsemaan 15 pelaajaa. GT Tourin säännöt ja osallistumisohjeet löytyvät täältä

Talma Tour Ranking

Talmalaisten menestystä maailmalla, Suomen pääkiertuilla ja Talman sisäisissä scratch-kilpailuissa mittaavaa Talma Tour Rankingiä on kauden edetessä päivitetty viikottain. Noora Tamminen on noussut naisten ykköseksi ja Peter Puhakka pitää edelleen kärkisijaa miesten puolella.

Nordman edustusjoukkueeseen

Golf Talman edustusjoukkue sai uutta verta kun hienosti alkukauden pelannut Jan Nordman nostettiin joukkueeseen. Janin ensimmäinen edustustehtävä tulee vastaan jo tulevana viikonloppuna, kun Mid Tourilla pelataan reikäpelin SM-kisat Rönnäsissä. Mukana on Nordmanin lisäksi 6 muuta talmalaista. Tuloksia voi seurata täällä.

Mestaruuskilpailut

Golf Talman mestaruuskilpailut pelataan 5.7.8. Aikaisemmista vuosista poiketen myös eri ikäryhmien mestaruudet ratkotaan saman viikonlopun aikana. Miesten kilpailu pelataan, kuten ennenkin, kolmipäiväisenä ja backteeltä. Miesten kilpailun tulosten perusteella ratkaistaan myös mid- ja juniori-ikäisten (MidM ja P18) mestaruudet. Seniorimiehet pelaavat, kuten ennenkin, kaksipäiväisen kilpailun klubiteeltä ja mestaruudet ratkotaan sarjoissa M55 ja M65. Naisten mestaruudesta pelataan tällä kertaa klubiteeltä eli punaisilta. Samassa kisassa saadaan näin ollen ratkaistua myös tyttöjen ja seniorinaisten (T18, N50 ja N60) mestaruudet.
Kilpailukutsu löytyy täältä. Kilpailuun voi ilmoittautua nexgolfissa (huom! valitse kirjautuessa vanha käyttöliittymä, kilpailuilmoittautuminen ei toimi vielä uudessa) tai suoraan caddiemasterille.