Masterin bunkkeriremontti käynnissä

Kenttä30.08.2017

Bunkkereista on saatu runsaasti palautetta ja niiden uusiminen on ollut jo muutaman vuoden ajan pelaajien toivelistalla. Kuluvalle syksylle suunniteltu ja päätetty Masterin kaikkien bunkkereiden remontointi alkoi maanantaina 4.9. Master kenttä säilyy remontin edetessä pelikunnossa ja mikäli se ajoittain joudutaan sulkemaan, ilmoitetaan siitä aina erikseen. Remontti toteutetaan aikaisempien kenttäinvestointien tapaan tulorahoituksella kassaan kerätyillä varoilla.

Remontti aloittiin väylältä Master 9 ja se etenee siitä käänteisessä järjestyksessä väylä kerrallaan ykkösväylälle asti. Tämän jälkeen ovat vuorossa väylät 10-18 erikseen ilmoitettavassa järjestyksessä.

Työ etenee bunkkeri ja väylä kerrallaan, jolloin häiriö pelaamiselle pystytään minimoimaan. Bunkkerien ympäristöjä korjataan remontin yhteydessä jonkin verran ja ne viimeistellään siirtonurmettamalla tai kylvämällä hyvän nurmipinnan varmistamiseksi. Mikäli jonkin bunkkerin ympäristöaluetta korjataan kylvämällä, alue merkitään korjauksen alaiseksi (ground under repair).

Bunkkeriremontin tärkein tavoite on saada aikaan bunkkereiden hyvä pelattavuus ja toimivuus. Tämän vuoksi remontissa keskitytään bunkkereiden hiekkojen vaihtamiseen. Testaamisen ja tutkimisen tuloksena uudeksi hiekaksi on valittu valkoinen hiekka, jonka pelattavuuden ja toimivuuden laadusta on saatu erittäin hyvää palautetta. Hiekasta on tehty Golf Talmaa varten oma haluttu koostumus.

Hiekan vaihdon yhteydessä bunkkereiden korjausta vaativat reunat uusitaan ja ympärysalueet sekä salaojat korjataan kunkin bunkkerin yksilöllisen tarpeen mukaan. Bunkkereiden muotoja ei muuteta vaan ne säilytetään entisellään. Remontin yhteydessä parannetaan joidenkin bunkkereiden näkyvyyttä pelaajien suuntaan poistamalla ko. bunkkereiden edestä kumpuja.

Havainnekuva bunkkerin hiekanvaihdosta sekä bunkkerin näkyvyyden parantamisesta Master 8 väyläbunkkerista.