Mitä on Scramble?

(tyhjä)10.07.2015

Perjantaina Talmassa pelattiin OnGolf & Golf Tour Scramble.

Kilpailun voiton ottivat Sarfvik Golfin Marja Nurmela ja Jyrki Sariola, jotka lähtevät finaalimatkalle Turkin Belekiin. Toiseksi kilpailussa sijoittuivat hienosti Golf Talman Ismo Joronen ja Pekka Joronen. Kolmannen sijan varmistivat Hirvihaara Golfin Aake Perälä ja Hiekkaharju Golfin Isto Puttonen. Valtavasti onnea voittajille!

Kysyimme Tuomas Kiiskiseltä Mitä OnGolf Tourilla tapahtuu?

”OnGolf Tour käynnistyy toukokuussa ja se kestää syyskuulle. OnGolf Tourissa pelataan 15 osakilpailua, ja jokaisen osakilpailun voittajapari lähtee finaalimatkalle Turkin Belekiin. Myös suurtapahtumien voittajat lähtevät Belekiin. Tämä on kolmas vuosi kun OnGolf Tour järjestetään, ja kilpailun suosio on yllättänyt, sille näyttää olevan kovasti kysyntää.”

Mitä on Scramble?

”Scramble on pelimuoto jota pelataan kahden hengen joukkueena. Joukkueessa molemmat avaavat pelin, ja lyönneistä valitaan parempi pallo. Parempaa palloa lyödään ja valitaan jälleen parempi. Scramble on huomattavasti leikkimielisempi pelimuoto kuin perinteinen golf, ja siinä saadaan aikaan enemmän onnistumisen kokemuksia.”