Naisten Sunnuntai 9.6.2024

GT ry, Kilpailut, Naiset10.06.2024

Naisten Sunnuntai pelattiin sunnuntaina 9 kesäkuuta 2024 Laakson etuysillä (2 x 9 reikää). Kilpailua sponsoroi Söderblomin Puutarha, joka oli lahjoittanut kisaan palkinnoksi runsaasti ihania kukkia ja yrttejä. Kilpailun tuomarina toimi Jussi Taskula. Yhteislähdön aikaan klo 9.00 sää oli harmaa ja kuiva, mutta puoli kymmeneltä alkoi satamaan ja kisa käytiinkin märässä ja tuulisessa kelissä loppuun saakka.

Kilpailun ohessa järjestettiin Golfliiton Naiset Golfaa -tapahtuma Par3-kentällä. Tapahtuman tarkoituksena oli tutustuttaa naisia golfin matalalla kynnyksellä, tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja golfin maailmaan. Sää heman verotti osallistujakuntaa, mutta tapahtumaan osallistuneet 11 naista jaksoivat motivoituneina treenata Peter Puhakan ja kapteeni Elias Haukan ohjauksessa kaatosateesta huolimatta. Tapahtuman teemana oli golfin hyvinvointia tukeva vaikutus. Yhteisruokailun ohessa kuultiin aiheesta Klubitoimikunnan puheenjohtajan Merja Tuomen luento.

Lähimmäksi lippua -erikoispalkinon voitti Harriet Lindholm tuloksella 7,36 m ja Pisin Drive -erikoispalkinnon Sari Rautiainen.

Päivän parhaasta scratch-tuloksesta, 93 lyöntiä, palkittiin Duangnapa Tanklangdon.

Pistebogey-kisassa palkittiin:

Sija 1 – Sofia Siljama, 36 pistettä
Sija 2 – Anita Sipari, 35 pistettä
Sija 3 – Merja Vilkman, 35 pistettä.

Lisäksi arvottiin palkintoja kaikkien osallistujien kesken.

Onnittelut voittajille ja sijoittuneille sekä kiitokset kaikille osallistujille!

Onko sinulla mustavalkoinen sateenvarjo? Pirjo Blån sateenvarjo vaihtui harmillisesti – jos nappasit vahingossa Pirjon sontikan, omasi odottaa vaihtoa caddiemasterilla.

Klubitoimikunta