Naisten sunnuntaina kisattiin tuulisissa oloissa

(tyhjä)10.06.2015

Naisten sunnuntaita vietettiin 7.6. kansallisen golfviikon päätteeksi myös Golf Talmassa. Aamupäivällä avattiin golfkirpputori, jonne jäsenet olivat saaneet pitkin viikkoa tuoda vanhoja mailoja ja myyntikelpoista golftavaraa, joita sitten naiset ja muutama miesapulainen myivät päivän aikana. Golfkirpputorin tuotto tilitetään lyhentämättömänä SOS lapsikylän hyväksi kotimaan kohteessa. Tuotto tänä vuonna oli 652 €. Suurkiitos kaikille tavaraa kirpputorille lahjoittaneille sekä sieltä tavaraa ostaneille.

20150607 naisten sunnuntai kirppis

Talmaan olimme kutsuneet myös yhteistyökumppaneitamme, kuten Mazu-koru, Pyrydesing, Missya ja Vyon kosmetiikka sekä uutena Fustra-ohjaaja Aila Kiviranta. He esittelivät tuotteitaan ravintolan puolella.

Ennen kilpailua meillä oli alkuverryttely, jonka veti personal trainer Piia Hämäläinen. Klo 12 starttasi ensimmäinen ryhmä kentälle. Pelasimme Master-kentällä hcp pistebogey kilpailun erittäin voimakkaassa tuulessa. Kilpailun voitti 34 pisteellä Brita Metzger, toisena Aila Mikkonen 33 pisteellä sekä kolmantena Joanna Luukkonen samalla pistemäärällä, Ailalla parempi sisääntulo. Paras scratch tulos 89 lyöntiä oli Outi Säilällä. Erikoiskilpailut lähimmäs lippua kisattiin väylällä 4. Lähimmäs lippua 3,15 m pääsi tällä kertaa Raija Arasjärvi. Pisimmän draivin, 250 metriä väylällä 18 vetäisi Outi Säilä. Kaiken kaikkiaan 42 naista osallistui kisaan ja kilpailun tuomarina toimi Satu Bennert. Kilpailu saatiin vaativista olosuhteista huolimatta vedettyä hienosti aikataulussa läpi. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille.

Päivän teemana oli hauskin hattu, ja moni olikin käyttänyt mielikuvitusta ja tuunannut upeita ja hauskoja hattuja. Voiton tässä sarjassa vei ”Väylä 15”-hattu, joka oli Masterin saariväylästä neulottu pipo. Kuvassa kehittelijän, Anne Nyrhisen päässä. Perustelut voitolle olivat ” Siinä oli yritystä ja ajatusta ja se oli niin talmalainen!”

20150607 naisten sunnuntai hattu

Naistoimikunta