Naisten sunnuntaita vietettiin kisaamalla

(tyhjä)13.06.2016

Useilla Suomen golfkentillä vietettiin sunnuntaina 12.6 perinteistä Naisten Sunnuntaita. Talmassa järjestettiin edellisten vuosien tapaan naisten kisa. Tällä kertaa pelimuotona oli pariscramble. Naisten tapahtumien osallistujamäärät ovat viime vuosina kasvaneet mukavasti. Nyt kisaajia oli 50 ja mukaan oli ilmoittautunut kaikenikäisiä ja -tasoisia pelaajia. Osallistujiin kuului niin olympiapaikkaa tavoitteleva Noora Tamminen kuin myös elämänsä ensimmäistä kisaa pelaava aloittelija (hcp 50). Startterina toimi Talman kapteeni Mikko Luostarinen.

Kisa oli varsin kovatasoinen. Voiton veivät Satu Vesto ja Heidi Koukonen tuloksella 53 p. Toiseksi tulivat Tuula Kurvinen ja Riitta Hartikainen tuloksella 50p ja kolmanneksi Kirsi Ahlfors ja Katri Salminen samalla pistemäärällä. Erikoiskisa pelattiin väylällä 14 (Master) ja siinä pelivälineenä sai käyttää vain rautamailoja ja putteria. Ainoat birdien tekijät löytyivät parista Noora Tamminen – Mikaela Niskanen.

Kisassa palkittiin myös hauskin asu. Tulevat olympialaiset olivat selvästi innostaneet muutamia pareja, mutta voiton veivät Tuula Taivi ja Johanna Leppänen asulla, jonka koristelussa oli käytetty kekseliäästi eri värisiä tiitä.

Kilpailun tulokset löytyvät tästä linkistä

Upeat kisapalkinnot oli lahjoittanut Sjöblomin puutarha, jonka esittelyvideon voit katsella alta.