Ohjeet NexGolf Mobile Scoresin käyttöön

Olet saanut tekstiviestillä tulospalvelukoodin ja ohjeet NexGolf-sovelluksen lataamiseksi.

Huom! Vain yhden pelaajan per lähtöryhmä tarvitsee kirjautua koodilla ja syöttää tulokset eli vain tulostensyöttäjän tarvitsee jatkaa ohjeen lukemista.

  1. Talman jäsenet; avaa NexGolf-sovellus ja siirry kohtaan 3. Muut; jos olet kirjautuneena oman seurasi tunnuksilla NexGolf-sovellukseen, kirjaudu ulos.
  2. Kirjaudu sisään NexGolf-sovellukseen syöttämällä tulospalvelukoodi käyttäjätunnus-kenttään ja hyväksymällä käyttöehdot.
  3. Kilpailut osiosta, alhaalta oikealta, löydät käynnissä olevat kilpailut. Jatka kohtaan Mobile Scores ja avaa oikean kisan tuloskortti.
  4. Huom! Yhteislähdössä aloita tulosten syöttäminen oikelta aloitusväylältä!
  5. Syötä tulokset kaikille ryhmän pelaajille kaikille rei’ille ja vahvista reikätulokset joka reiän jälkeen.
  6. Kierroksen jälkeen tuloskortit ”allekirjoitetaan” kohdassa tuloskortit. Varmista ensin pelaajan kanssa, että tulokset ovat oikein syötetyt.

TEKNISET ONGELMAT

Mikäli sovelluksen kanssa tulee teknisiä ongelmia; esim. tulosten vahvistaminen ei onnistu tms., kokeile sulkea sovellus ja kirjatua uudelleen. Jos tämäkään ei auta, yritä tätä vielä hetken kuluttua uudelleen.

Mikäli ongelmat ovat ylitsepääsemättömiä, kirjaa tulokset perinteisesti pahvikortille ja palauta se caddiemasterille kierroksen jälkeen.