Osakaseduista sovittu kumppanikenttien kanssa kausille 2020-2022

GT Oy14.02.2020

Osakasvaihto – Golf Talma, Pickala Golf, St. Laurence Golf ja Vierumäki Golf sopimukseen kausiksi 2020-2022

Osakasvaihtoon perustuva yhteistyösopimus on solmittu nyt kolmeksi vuodeksi eteen päin kausille 2020-2022.

Golf Talman, Pickala Golfin, St. Laurence Golfin ja Vierumäki Golfin osakkeenomistajat saavat pelata kullakin kumppanikentällä kaksi kierrosta ilman eri maksua golfkauden 2020 aikana. Etua voi hyödyntää osakerekisterin mukaiset osakkeenomistajat, jotka omistavat vähintään 50% osuuden osakkeesta. Etu on henkilökohtainen ja osakaskohtainen eikä etu ole käytettävissä osakkaiden omilla kentillä.

Ajanvaraukset tehdään kunkin kentän vieraspelisäännön mukaisesti. Golf Talmassa vierapelaajat voivat varata lähtöaikoja 3 päivää etukäteen. Osakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä osakasvaihtoa hyödyntäessään.

Käyttäessään osakasvaihtoa, voi osakas tuoda mukanaan samaan lähtöryhmään myös kolme vierasta, jotka saavat saman alennuksen joka annetaan ko. kentällä osakkaan vieraille (pl. Vierumäki, jossa vain yksi vieras saa alennuksen). Golf Talmassa kaudella 2020 osakkaan vieraiden green fee samassa lähtöryhmässä on 39 euroa.

Uutena yhteistyömuotona nyt myös pelioikeuden vuokraajat saavat etuja. Vuokrapelioikeudella pelaavat saavat pelata kullakin kumppanikentällä kaksi kierrosta hintaan 30 euroa kierros. Etu on voimassa kausittain 15.5. alkaen.