Rainer Cup 2017 – Kannu takaisin mideille

Kilpailut10.07.2017

Perinteinen Rainer Cup pelattiin kahdeksannen kerran lauantaina 8.7.2017.

Paripelit eivät tällä kertaa saaneet suuria eroja aikaan joukkueiden välillä. Midien kapteeni Jukka Pennanen oli saanut midit hereille heti aamusta ja bestball-otteluiden jälkeen midit johtivat jo tuloksin 4,5-1,5. Miesten kapteeni Kerkko Järvisalo laittoi foresome-peleihin lähes kaikki parit uusiksi ja miehet kirivät iltapäivällä yhteistilanteen jo yhden pisteen päähän, tulokseen 6,5-5,5.

Singelit lähtivät heti liikkeelle midien komennossa ja kannun palaaminen parin vuoden tauon jälkeen midien huomaan alkoi näyttää selvältä. Miehet käänsivät kuitenkin lopussa vielä pari midien jo selvästi johtamaa peliä edukseen ja lopullinen ratkaisu jäi viimeiselle viheriölle. Kokenut, nyt jo viisinkertainen Rainer Cup-voittaja Petri Jantunen ja joukkueen kapteeni Jukka Pennanen lähtivät päätösväylälle tappioasemissa. Jantunen teki vuorenvarman ihannetuloksen ja venytti ottelunsa Kerkko Järvisaloa vastaan tasuriksi. Matias Mäkinen löi avauksensa veteen ja Kapteeni Pennanen sai näin ollen tilaisuuden päättää miesten pyristely ja upottikin upean hiekkalyönnin jälkeen voittoputin takuuvarmasti kuppiin.

Rainer Cupin voitto oli nyt mideille viides ja miesten saldo säilyi kolmessa kannussa.

Ensi vuonna vastuun joukkueista ottavat, nyt apukapteeneina pelanneet, Petteri Nykky (midit) ja Aleksis Haukka (miehet).

Tulosluettelo löytyy täältä (kuva) ja täältä (gamebook)

Pasi Inorannalla oli tähtäin voitossa
Petteri Nykky osaa valmentamisen lisäksi myös putata. Taustalla synttärisankari Sami Torkkeli.
Timo Pulkkinen napsi voitot kaikista peleistään. Kuvassa lyödään naulaa Matias Mäkisen arkkuun bestballissa.