Samppanjaa ja Mansikoita värjäsi Talman mäen punaiseksi

GT ry, Kilpailut08.07.2023

Talman mäki täyttyi iloisista puna-asuisista pelaajista keskiviikko-iltapäivänä 5.7.2023, kun Samppanjaa ja Mansikoita -kisan herruus ratkottiin 35 joukkueen kesken. Tässä jokavuotisessa hyvänmielen suosikki-kisassa pelataan Talman naisjäsenten johtamin kolmihenkisin joukkuein hieman mukaeltua Texas scramblea. Pilvipoutainen sää ja sopiva myötätuuli monilla väylillä siivittivät joukkueita ja huomattavan monilta löytyikin mansikanpunaa myös tuloskorteista. Rennon iltapäivän kruunasivat kuplivat kuohujuomat, letut ja mansikat klubin terassilla.

Voittajiksi tasoituksellisen lyöntipelin sarjassa nousi joukkue Katja Holla, Jyrki Holla ja Olli Leikoski, toiseksi joukkue Riitta Hartikainen, Veijo Hartikainen ja Janne Vilhunen ja kolmanneksi joukkue Veera Lyytikäinen, Alvar Kässi ja Antti Pernaa. Valitettavasti palkintojenjako suoritettiin väärin laskettujen ja toimitettujen tulosten mukaan; ykköspalkinto meni väärin sen vuoksi, että tasatulosten ratkaisu oli järjestelmäasetuksissa jäänyt Golf Talman yleisten kilpailumääräysten mukaiseksi, eikä tässä kisassa käytettyyn menetelmään ensin tasoitus, sitten matemaattinen laskenta. Toimisto pahoittelee erehdystä, joka on nyt korjattu.

Scratch-lyöntipelin voitti Salla Salakarin johtama joukkue johon kuuluivat Pasi Inoranta ja Eetu Seppänen.

Erikoiskilpailujen voittajat:
Pisin avaus – väylä 3 – naiset – Tuija Lindvall, miehet – Olli Leikoski
Lähimmäksi lippua – väylä 8 – naiset – Tiina Kukkonen-Suvivuo 2,90 m, miehet – Narri Näivö 1,05 m
Lähimmäksi lippua – väylä 15 – naiset – Niina Hietanen 3,21 m, miehet – Niko Luukkonen 0,61 m

Pukukisan voitosta käytiin tiukka kamppailu, niin moni tiimi oli hienosti varustautunut! Mansikkaisimman palkinnon voittivat Satu Salinin johtama joukkue jäseninään Mika Hakanen ja Arto Koponen, jotka olivat koristelleet jopa pelipallonsa mansikkakuvin!
Kiitos kaikille kisaan osallistuneille ja vielä kerran onnea voittajille ja sijoittuneille! Noutamattomat palkinnot saa lunastaa toimistosta.

Mansikkaista kesää toivottaen,
Klubitoimikunta