Senioreiden kevätmatka Tsekin Konopisteeseen

Kilpailut16.12.2015

Talman senioritoimikunta järjestää kevätmatkan Tsekkeihin Konopisteeseen. Liitteenä flyer, josta selviää tarkemmat tiedot. Yhteisiä Illallisia ei ole sisällytetty hintaan, vaan teemme pöytävaraukset ja voitte tilata mieleisensä ruuat listalta. Listahinnat ovat hyvin edullisia Suomeen verrattuna ja viime kevään kokemusten perusteella saamme myös maukkaammat ruoat. Lisäksi paluupäivälle bussikuljetus Prahaan ja siellä shoppailu ym. aikaa jonka jälkeen bussikuljetus lentokentälle.

Praha Golf Resort Konopiste

Vajaan tunnin matkan päässä Prahan lentokentältä sijaitseva Konopiste tarjoaa hyvätasoista golfia tunnelmallisissa maalaismaisemissa. Alue koostuu päärakennuksesta, joka toimii myös klubitalona sekä muutamista hotellin sivurakennuksista. Molemmat 18-reikäiset maisemalliset kentät starttaavat hotellin välittömästä läheisyydestä. Viihtyisässä kartanohotellissa on tasokkaat huoneet ja hyvät ravintolat. Tunnelma on kodikas ja palvelu ystävällistä.

Konopiste on Tšekin tasavallan suurin ja suosituin golfkohde. Sijaitsee noin 40 km Prahasta etelään. Kentän pohjana on ikivanha maatila, jonka juuret juontavat 1100 –luvulle. Maisema on kaunis ja huokuu vanhoja europpalaisia kulttuuriperinteitä. Konopistessä on pelattavana kaksi 18-reikäistä kenttää. Radecky Course on mäkiseen maastoon rakennettu puistokenttä, joka myötäilee vanhan maatilan maita ja puustoa taidokkaasti. Uudemman D’Este Coursen haasteena ovat lukuisat bunkkerit ja vesi. Näiden kahden lisäksi on 9-reikäinen harjoituskenttä. Alueen keskipiste on viihtyisä klubi ja tunnelmallinen kartanotyyppinen hotelli. Sen yhteydessä toimii 2013 avattu Spa & Wellness -keskus. Hotellissa on kaksi hyvää ravintolaa, joiden listoilta löytyvät niin tsekkiläiset kuin kansainväliset ruuat sekä hyvät viinivalikoimat.

Lähtö 20.4.2016 19:10-20:25
Paluu 27.4.2016 20:55-00:10 (+1)

Hintaan sisältyy:
  • Norwegianin lennot Helsinki-Praha-Helsinki
  • Majoitus Konopiste Golf Resort & Spa ****-
  • Lentokenttäkuljetukset
  • 5 päivän unlimited pelioikeus hotellin kahdella kentällä
  • Buffetaamiainen
  • Golfkärryt
Hinta:
990 €/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa

Lisämaksusta:
  • Huone yhdelle + 160 €
  • Golfbägin kuljetus lennolla + 60 € (meno-paluu)

Ilmoittautumiset