Tasoitusten tarkistus suoritettu
Tasoitusten vuositarkistus vuodelta 2015 tehtiin kaikille Golf Talma ry:tä kotiseuranaan pitäville jäsenille perjantaina 1.1.2016.
Tarkistukseen otetaan vähintään kahdeksan viimeisintä tasoituskierrosta, joista on tiedossa pistebogeypisteet. Mikäli jäsenellä ei ole riittävästi kierroksia, täydennetään tilastoa edellisen kauden tasoitushistoriamerkinnöillä. Tasoituskierrosmerkinnöistä saatua pistebogeypisteiden mediaania verrataan tämän jälkeen tasoituskohtaisiin taulukkoarvoihin. Mediaanin ja taulukkoarvon erotuksen perusteella vuositarkistus voi joko nostaa tai laskea tasoitusta. Mahdollinen muutos voi olla -2.0, -1.0, 0, +1.0 tai +2.0. Jos pelaajalla on esimerkiksi kahdeksan merkintää, joista yksi on laskeva ja loput seitsemän nostavia, on tulosten mediaani alhainen ja pelaajan tasoitus nousee.
Tasoitus on siis tarkistuksen yhteydessä voinut pysyä ennallaan tai nousta/laskea yhdellä tai kahdella. Lisäksi pelaajat, joiden tasoitus vuoden 2015 lopussa perustui kolmeen tai vähempään tasoitustulokseen, menettivät ns. EGA:n aktiivisen tasoituksen vuodelle 2016. Kyseinen tasoitus muuttui ei-aktiiviseksi. Tämä ei tarkoita tasoituksen poistumista vaan tasoitusta pidetään normaalin tapaan yllä pelaajan ja seuran toimesta. Tämä ei vaikuta normaaliin pelaamiseen millään tavalla. Kyseisellä ei-aktiivisella tasoituksella voi myös osallistua lähes kaikkiin Golf Talmassa pelattaviin kilpailuihin.
Ei-aktiivinen tasoitus muuttuu aktiiviseksi, kun pelaaja on palauttanut vähintään kolme tasoituskelpoisten edellytysten vallitessa pelattua tulosta vuoden 2016 aikana. Tähti tasoituksen perässä tarkoittaa sitä, että tasoitus on aktiivinen.
Tasoitushistoria löytyy NexGolfista
Voimassa olevan tasoituksen voi tarkistaa kirjautumalla Nexgolfiin omilla tunnuksillaan. Kirjauduttuanne sisään, valitkaa ’OMAT JÄSENTIEDOT’ ja sen jälkeen avatkaa välilehti ’TASOITUSHISTORIA’. Kirjautumisessa tarvittava jäsennumero löytyy mm. jäsen- ja tasoituskortista.
Jos ette ole itse muuttaneet salasanaa, on se oletusmuodossa. Oletussalasana on kuusi merkkiä pitkä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestänne, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestänne sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastanne.
Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 12.11.1964. Matin oletussalasana on MaMe12.
Kirjainten koko on merkitsevä.
Salasana hukassa?
Voit tilata itsellesi uuden salasanan sähköpostiisi kirjautumissivun ”Unohtuiko salasana?” -linkistä. Sinulta kysytään jäsennumero ja sähköpostiosoite, joiden tulee vastata jäsentietoihin tallennettuja tietoja. Tämän jälkeen järjestelmä luo sinulle satunnaisen salasanan ja lähettää sen sähköpostiosoitteeseesi.