Tulevaa golfkautta valmistellaan kovaa vauhtia

(tyhjä)31.01.2023

Syyskokouksessa valittu Golf Talma ry:n hallitus ja toimikunnat ovat järjestäytyneet seuran uuden strategian mukaisesti. Uudet toimikunnat ovat klubi-, kilpailu-, valmennustoimikunta sekä viestintä, markkinointi ja varainhankinta. Uusien toimikuntien ja hallituksen jäsenet löydät yhteystietosivuilta täältä.

Muutos on mittava, koska aiemmin toimikunnat oli määritelty pääosin sukupuoleen ja ikään perustuen (juniorit, naiset, seniorit jne.), kun uusi on rakennettu pelaajiin suuntautuvan palvelutarjonnan mukaisesti.

Uudessa toimintamallissa kaikkien toimikuntien kohderyhmänä on koko jäsenistö. Toimikunnat suunnittelevat ja valmistelevat tapahtumia, kilpailuja ja muita jäsenkuntaa palvelevia toimintoja, huomioiden eri pelaajaryhmien tarpeet. Aiemmin esim. junioritoimikunta järjesti junioreille valmennusta, kilpailutoimintaa jne. Uuden mallin mukaan valmennustoimikunta miettii kaikkien pelaajaryhmien ja pelaajien vaatimustasojen kehittymistarpeet, alkaen green cardin suorittamisesta huippupelaajien valmennukseen. Näin on mahdollista rakentaa kaikille polku kehittyä saumattomasti niin pitkälle kuin he haluavat. Muutkin toimikunnat toimivat samalla perusmallilla, tuottaen palvelutarjontaa kaikille pelaajaryhmille.

Strategiassa määritellään Golf Talma Ry:n päämäärä seuraavasti:

Golf Talma ry on urheiluseura, jolla on harrastukseen, kilpailemiseen, pelaajien oppimiseen ja kehittymiseen sekä huippu-urheiluun liittyviä tavoitteita.

Seura tarjoaa lajin harrastajille yhteisön, jonka puitteissa on mahdollista harrastaa rakasta lajia omien tavoitteiden ja mielihalujen mukaisesti, kilpailla sekä tavoitella etenemistä maailman huipulle saakka.

Golf Talma ry strategia

Toimikunnat suunnittelevat parhaillaan tämän vuoden tapahtumia, valmennusohjelmia ja kilpailukalenteria, jotta olemme valmiina, kun kausi alkaa ja kentät avautuvat.

Jo nyt tiedämme, että tuleva kausi tulee olemaan täynnä aktiviteetteja. Niiden läpiviemiseen tulemme tarvitsemaan vapaaehtoisia tuleviin työryhmiin suunnittelemaan ja auttamaan järjestelyissä sekä toimimaan mukana itse tapahtumien toteutuksissa. Toivottavasti sinultakin riittää hivenen aikaa yhteisen Golf Talman aktivoimiseen. Voit jo nyt ilmoittaa halukkuutesi olla mukana toiminnassa lähettämällä viestin toimistoon sähköpostilla [email protected].

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Aktiivista ja tapahtumarikasta kesää valmistellessa,

Golf Talma Ry:n hallitus