Trackman + valmentaja

80,00

VARAA VUORO KLIKKAAMALLA ALLA OLEVAA LINKKIÄ, JOSTA PÄÄSET VARAUSKIRJAAN TAI SUORAAN VALMENTAJALTA: Pga Pro Ben Sundelin, Puhelin 040 747 2010

Varaa nyt valmentajan ohjaama Trackman-tunti. Valmentajan opastuksella saat Trackmanin antamasta datasta valmiiksi analysoitua tietoa lyönnistäsi. Kiertyykö pallo liikaa oikealle? Tuleeko rautasi kenties liian jyrkästi pallolle ja ns. attack angle on liian jyrkkä, saatko lyötyä draiverilla ylös päin (plusasteinen attack angle) tai kiertyykö mailasi liikaa ulkoa sisälle aiheuttaen ”slaissia”? Mikä on mailanpääsi nopeus ja pallon lähtönopeus, löytyisikö niistä kehitettävää ja lyöntiisi lisää pituutta? Onko lapsi auki tai kiinni osumahetkellä? Kaikesta tästä Trackman antaa visuaalista, asteluku- ja numerotietoa.

Trackman Studiolla voimme myös kuvata lyöntisi ja katsoa hidastettuna lyönnin eri osa-alueita valmennuksen havainnollistamiseksi. Studiolle on kiinnitetty kiinteästi kolme videokameraa, joten videointi syntyy nopeasti ja helposti. Materiaali on välittömästi katsottavissa Studion seinällä olevilta näytöiltä.

TrackMan on tutka, joka mittaa sekä pallon että mailan liikettä ja liikeratoja. Trackman antaa tarkkaa numeraalista ja visuaalista tietoa pelaajan lyönnistä, kun käytät sitä harjoittelu-osiossa (Practice). Trackmanin avulla voit kehittää peliäsi uudelle tasolle. Trackmania voi käyttää myös simulaattorina enemmän viihdetarkoitukseen. Sillä voit pelata maailman eri huippukenttiä Courses-osiossa.

Tämän linkin kautta löydät Trackmanistä lisätietoja https://trackmangolf.com