Vuoden alun laskutukset

Info18.01.2017

Näin vuoden alussa suoritetaan Golf Talmassa kaksi isoa laskutusta: Golf Talma Oy:n hoitovastikelaskutus sekä Golf Talma ry:n jäsenmaksulaskutus.

HOITOVASTIKKEET

Kenttäyhtiön hoitovastikelaskut on lähetetty osakkaille viikolla 2.

Nexgolfin sähköisessä laskutuksessa mukana oleville lasku ilmestyi Nexgolfiin heti ja laskun saapumisesta tuli ilmoitus sähköpostiin. Paperisten laskujen olisi pitänyt saapua postitse tällä viikolla. Jos lasku ei ole vielä saapunut eikä sitä löydy Nexgolfin puolelta, ota yhteyttä Golf Talman toimistoon, [email protected].

JÄSEN- JA LIITTYMISMAKSUT

Yhdistyksen maksujen laskutus suoritetaan viikolla 4.

Myös tuolloin sähköisen laskutuksen piirissä olevat saavat laskunsa heti Nexgolfiin ja ilmoituksen siitä sähköpostiin. Postin kuljettamina ne kolahtavat luukusta arviolta viikon 5 alussa.

 

MITEN LÖYDÄN SÄHKÖISEN LASKUNI?

Oman tilanteen voi tarkistaa kirjautumalla Nexgolfiin osoitteessa gt.nexgolf.fi (muista valita ’Vanha käyttöliittymä’) ja valitsemalla päävalikosta ’Sähköiset laskut’.

OLENKO SÄHKÖISESSÄ LASKUTUKSESSA? MITEN SIIHEN PÄÄSEE MUKAAN?

Oman tilanteen Nexgolfin sähköisen laskutuksen suhteen voi tarkistaa kirjautumalla järjestelmään ja valitsemalla päävalikosta ’Omat jäsentiedot’. Asetus löytyy ensimmäiseksi aukeavalta sivulta heti tasoituksen alapuolelta.