Naisten tapahtumia 2020

Vuoden 2020 Golf Talman naisgolfareille suunnatut tapahtumat päivittyvät tälle sivulle. Korona-aika ja siihen liittyvät rajoitukset ovat vaikuttaneet tämän vuoden tapahtumiin ja muutokset ovat edelleen mahdollisia.

NAISTEN KILPAILUT 2020

Naisten sunnuntai 7.6.2020 (Master, lähdöt klo 13-15)

Ladies’ Open 27.6.2020 (Laakso, lähdöt klo 9-12)

Samppanjaa ja mansikoita scramble 15.7.2020 (Master, klo 15 yhteislähtö)

Seniorimiehet – Naiset 20.9.2020 (Master, lähdöt klo 13-13.40)

Naisten päätöskisa 24.9.2020 (Laakso etuysi, yhteislähtö klo 17.00)

REIKÄPELIT

Lisätietoa koko kauden kestävistä reikäpeliturnauksista löytyy täältä.

ECLECTIC

Pelaamme kaudella 2020 myös naisten Eclectiä, mutta poikkeusjärjestelyin. Jokainen kisaan lähtenyt pelaaja pitää omaa kirjanpitoa tuloksistaan. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään Google Driveen linkki, jonne myös jokainen osallistuja kirjaa tuloksensa. Tämä järjestely siksi, koska pukuhuoneet eivät ole käytössä ja emme voi ylläpitää yhteistä taulukkoa siellä.

Kisassa on kaksi sarjaa molemmilla kentillä:

-hcp -17,9, tasoitukseton

-hcp 18,0-, tasoituksellinen

Tasoituksena huomioidaan tilanne 18.9.2020 ja pelaaja menee automaattisesti tasoituksensa mukaiseen sarjaan.

KISA-AIKAA ON 4.5.-18.9. 2020. Ilmoittautuminen tapahtuu NexGolfissa.

Kilpailumaksu on 10 euroa/kenttä. Kilpailuun ilmoittaudutaan NexGolfissa ja kilpailumaksu maksetaan kassaan caddiemasterille.

Kilpailussa voit parantaa tulostasi vaikka jokaisella pelaamallasi kierroksella. Edellytyksenä on, että sinulla on peliseuraa eli merkitsijä on mukana ja että pelaat koko kierroksen (18 reikää). Tuloskorttia ei jätetä toimistoon. Tuloksia ylläpitää jokainen itse. Mainitse kuitenkin merkitsijällesi, että osallistut eclectic-kilpailuun.

Jotta pystyt merkitsemään google driveen tuloksia, sinulla tulee olla google-sähköpostiosoite (=gmail.com). Jos sinulla ei vielä ole sähköpostia, voit käydä luomassa tilin täällä.
Aina kun tuloksesi paranee yksittäisellä väylällä, tee muutos driveen ja muistiinpanoihisi. Tulokset merkitään listaan lyöntimäärinä.

Väylän tulokseksi merkitään aina tekemäsi kokonaislyöntimäärä. Tasoitukset otetaan huomioon vasta lopputulosten laskennassa ja silloin käytetään sen hetkisiä voimassa olevia tasoituksia.

Jokaisen sarjan kolme parasta palkitaan.

PUTTIHAASTE

Haastamme kaikki ladygolfarit puttihaasteeseen. Pidä kirjaa täyden kierroksen puteistasi. Puteiksi lasketaan ne lyönnit, jotka on tehty viheriöllä. Kauden päätteeksi arvomme kaikkien alle 30 puttia tehneiden kesken 3 palkintoa.

NAISTEN PELI-ILLAT

Pelaamme yhdessä ysin eri teemoilla kerran kuussa. Päivät ovat 24.6., 30.7., 13.8. Näihin lähtöihin varaamme ajat normaalin ajanvaraussäännön mukaan alkuiltaan.

GOLF TALMAN LADYT SOMESSA

Golf Talman ladien pääasialliset viestintäkanavat ovat facebook ja instagram. Jos et vielä ole FB-ryhmässä jäsenenä tai seuraa instassa, löydät meidät haulla Golf Talma Ladies. Lämpimästi tervetuloa Talman naisjäsenet mukaan!

HERRASMIESGOLFARI

Herrasmiesgolfari – oletko pelannut Talman kentällä todellisen herrasmiehen kanssa? Herrasmiesgolfaria etsitään tänäkin vuonna. Kohdattuasi kentällä naista pelaajana arvostavan herrasmiespelaajan, äänestä ja kerro perustelusi. Ehdotukset voi lähettää naistoimikunnan sähköpostiin [email protected].

Tervetuloa mukaan!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail